Entrepans Freds:

  1. Entrepà butifarra blanca - Butifarra blanca y oli d'oliva .

  2. Entrepà de formatge i/o embotits - Formatge manxec, xoriço, llonganissa, fuet, etc.

  3. Entrepà de tonyina - Tonyina amb tomàquet i oli d'oliva.

  4. Entrepà de pernil salat - Pernil salat amb tomàquet i oli d'oliva.

  5. Entrepà de seitons - Seitons en vinagre amb tomàquet i oli d'oliva.

  6. Entrepà de seitons - Seitons en vinagre amb tomàquet i oli d'oliva.

  7. Entrepà de anxoves - Anxoves amb tomàquet i oli d'oliva.

Entrepans Calents:

  1. Entrepà de truita a la francesa - Truita amb tomàquet i oli d'oliva.

  2. Entrepà de bacó - Bacó amb tomàquet i oli d'oliva.

  3. Entrepà de llom - Llom amb tomàquet i oli d'oliva.

  4. Entrepà de hamburguesa - Hamburguesa amb tomàquet i oli d'oliva.

  5. Entrepà de pollastre - Pollastre amb tomàquet i oli d'oliva.

  6. Entrepà de xistorra - Xistorra rostida o fregida.

  7. Entrepà de pinxos - Pinxos amb tomàquet i oli d'oliva.

  8. Entrepà de cansalada - Cansalada amb tomàquet i oli d'oliva.

  9. Entrepà de salsitxes - Salsitxes amb tomàquet i oli d'oliva.

  10. Entrepà de botifarra - Botifarra amb tomàquet i oli d'oliva.

  11. Bikini - El de sempre.

  12. Suplementos : formatge, bacó, pebrots, ou fregit, tonyina .