Entrepans Freds:
-
Entrepà butifarra blanca - Butifarra blanca y oli d'oliva .
-
Entrepà de formatge i/o embotits - Formatge manxec, xoriço, llonganissa, fuet, etc.
-
Entrepà de tonyina - Tonyina amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de pernil salat - Pernil salat amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de seitons - Seitons en vinagre amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de seitons - Seitons en vinagre amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de anxoves - Anxoves amb tomàquet i oli d'oliva.
Entrepans Calents:
-
Entrepà de truita a la francesa - Truita amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de bacó - Bacó amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de llom - Llom amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de hamburguesa - Hamburguesa amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de pollastre - Pollastre amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de xistorra - Xistorra rostida o fregida.
-
Entrepà de pinxos - Pinxos amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de cansalada - Cansalada amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de salsitxes - Salsitxes amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Entrepà de botifarra - Botifarra amb tomàquet i oli d'oliva.
-
Bikini - El de sempre.
-
Suplementos : formatge, bacó, pebrots, ou fregit, tonyina .